Forsikring

Billig bilforsikring til alle!
-fra 2.995,- pr. år

Vi gør bilforsikring overskueligt

Mange bilforsikringer kan være svære at overskue, derfor har AutoBranchen Danmark Forsikring i samarbejde med Gjensidige forsikring lavet en overskuelig og nem tarif. Det eneste, du skal vide for at kunne tegne en bilforsikring, er din alder og din bils nyværdi, samt dit postnummer. Betingelserne for at tegne en forsikring hos os kan du se under ‘Betingelser‘.

Gjensidige Bilpakke

Inklusiv rabat på brændstof og bivask.

Elite bilforsikring

Attraktiv bilforsikring med bl.a. fri kilometer.

Elite bilforsikring brochure

Fordelagtig for fx elitebelister.

Ansvar/kaskodækning

Undtaget er biler med +300 Hk og visse ”muskelbiler”.

Forsikringen indeholder lovpligtig ansvar og kaskodækning, fri kilometer, ingen præmieregulering ved skade samt trækkrog. Vejhjælp i Danmark kan tilkøbes for blot 399 kr. pr. år.

Bilforsikring

Den simple tarif gør, at vi kan tilbyde en særdeles konkurrencedygtig pris på vores bilforsikring. Specielt nye bilister kan spare mange penge på deres bilforsikring gennem AutoBranchen Danmark Forsikring.

Hvis uheldet skulle være ude, og du får brug for din bilforsikring, så er du rigtig godt stillet med AutoBranchen Danmark Forsikring. Du er nemlig sikker på, at få din bil repareret på et AutoBranchen Danmark-værksted. Det betyder, at reparationen bliver udført med den nyeste teknologi og af de bedste fagfolk.

Konkurrencedygtige priser på bilforsikring
– Ideel for nye bilister

Den simple prisstruktur hos AutoBranchen Danmark Forsikring gør, at vi kan tilbyde særdeles attraktive priser på bilforsikring. Især nye bilister kan opnå store besparelser. Vælger du os, er du sikret en forsikring, der ikke alene er økonomisk fordelagtig, men som også giver dig ro i sindet, hvis uheldet er ude.

Kvalitetssikring ved skader med AutoBranchen Danmark Forsikring

Hvis din bil skulle blive beskadiget, kan du stole på, at reparationen bliver udført på et AutoBranchen Danmark-værksted. Dette sikrer, at din bil repareres med den nyeste teknologi og af erfarne fagfolk, hvilket giver dig den bedst mulige service.